שירותי קייטרינג – יש לכם אירוע משפחתי בקרוב? ואולי אתם מארגנים כנס מקצועי רב משתתפים? אתם מנהלים פרויקט הזנה בבית הספר שאותו אתם מנהלים? אתם בוודאי זקוקים לשירותי קייטרינג. במאמר זה תקבלו עצות כיצד לבחור שירותי קייטרינג המתאימים לכם.

איזה סוגי שירותי קייטרינג יש?

מוסדות רבים כמו בתי ספר, גני ילדים, בתי חולים ואחרים זקוקים לשירותי קייטרינג, כך גם מקומות עבודה גדולים שזקוקים לשירותי קייטרינג קבועים, מקומות רבים זקוקים גם לשירותי קייטרינג חד פעמיים או מזדמנים – מדובר באירועים כמו כנסים ליום או לכמה ימים, באירועים משפחתיים, בשמחות ובאירועי זכרון ואזכרות. לתכלית העניין, בכל מקום שבו מתארגנים ומתאספים קבוצה גדולה של אנשים, יש לארגן להם גם שירותי קייטרינג והסעדה שיתאימו להם. שירותי הקייטרינג צריכים תמיד להתאים את עצמם לאופי המקום, לאופי האירוע.



 

 

 

 

 

שירותי קייטרינג קבועים למוסדות חינוך –

שירותי קייטרינג מהסוג הזה צריכים להקפיד על כמה דברים חשובים – כדי שהתלמידים ישארו מרוכזים לאורך כל שעות הלימודים, האוכל חייב להכיל את כל אבות המזון, בכל צהריים מנות המזון חייבות להיות חמות, האכול חייב להיות בריא ומזין ולא רק פחמימות ששוחות בשמן משום שמדובר בחומרי גלם זולים.

שירותי קייטרינג לאירועים –

שירותי קייטרינג לאירועים הם אולי שירותי הקייטרינג המפורסמים ביותר. מדובר בשירותי קייטרינג לארועים חד פעמיים ולא בפרוייקט קבוע מול חברות הקייטרינג. שירותים אלה חייבים להתאים את עצמם לאופי האירוע ולהגיש מזון שמתאים לאופיו של האירוע, לשעת התרחשותו ביום, למיקומו ועוד.

שירותי קייטרינג קבועים למקומות עבודה –

במקומות עבודה רבים העובדים לא צריכים להביא אוכל מהבית או לחפש את המסעדה הקרובה ביותר למקום העבודה כי מקום העבודה עצמו מחזיק בבעלותו חדר אוכל עם חברת קייטרינג שמתפעלת אותו באופן קבוע. האוכל חייב להיות אוכל חם ובריא, במיוחד בצהריים, הוא חייב להכיל בתוכו את כל אבות המזון ולהיות שומני כמה שפחות כדי להמעיט את מספר העובדים החולים או שלא מרגישים טוב. עובד בריא ושבע הוא עובד רגוע והוא מועיל יותר לחברה.

שירותי קייטרינג לכנסים –

כנסים טובים מקבלים שבחים לא רק על התכנים המעניינים שלהם ועל הארגון שלהם, אלא גם בזכות המזון המוגש בהם. ידוע זה שאנשים רבים מתעניינים יותר בהתכנסויות שונות אם מגישים שם אוכל, שירותי קייטרינג לכנסים חייבים להגיש אוכל מזין וטעים, המתאים לאופי הכנס ולמשתתפיו כדי לספק את תאבונם ואת דרישתם של מארגני הכנס.